Motorrijlessen

Echt goede motorrijlessen

Wij verzorgen motorrijlessen vanuit Nieuw-Vennep. Of je nu voor het eerst op de motor zit of al eerdere lessen hebt gevolgd, bij ons ben je aan het juiste adres om goed te leren motorrijden. Wij bereiden je niet alleen voor op het examen, wij zorgen ervoor dat je een echt goede motorrijder wordt.

Motorrijlessen

Kies jouw weg

Jouw route om een echt goede motorrijder te worden, begint bij een eerste 1 op 1 les met een van onze ervaren instructeurs. Deze les duurt 1,5 uur en is bedoeld om je de basis van het motorrijden te leren. Vervolglessen plan je zelf eenvoudig in en je kiest zelf je instructeur. De lestijd wordt altijd volledig benut, omdat ons oefenterrein vlakbij ligt.

Je krijgt les op nieuwe motoren. En je krijgt persoonlijke begeleiding. Kies je voor een compleet motorrijlespakket, dan krijg je een gratis online I-theorie cursus t.w.v. € 69,00! Tenslotte is het goed om te weten dat je bij ons alleen voor de gevolgde lessen betaalt. Dus heb je minder lessen nodig, dan er in het pakket zitten? Dan krijg je de niet gebruikte lessen terugbetaald.

Verkorte rijopleiding

Tegen dezelfde prijs als reguliere lessen

Met een verkorte motorrijopleiding slaagt u sneller voor uw motorrijbewijs. Na de intakeles plannen we direct uw eerste examen in. Vervolgens stomen we u in ongeveer een week klaar om dit examen ook te halen. Vervolgens plannen we het tweede examen in en mag u daarna, met uw motorrijbewijs op zak, zelf de weg op.

Een verkorte motorrijopleiding is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de uitgebreide intakeles zien we snel genoeg of u hiervoor geschikt bent. Ook zitten er wat voorwaarden aan vast. Maar daar zal uw motorrijinstructeur u alles over vertellen.

* Tijdelijk niet mogelijk door de huidige omstandigheden. Informeer naar de mogelijkheden. 

Verkorte rijopleiding
Proefles motor

Opstapdagen

Try the bike

Kennismaken met motorrijden? Wij organiseren van maart tot en met juli, twee keer per maand een opstapdag. Met een groepje van maximaal 4 personen leer jij binnen een uur de beginselen van het motorrijden. De kosten bedragen € 50,00 per persoon, inclusief het gebruik van motorkleding. Na deze dag kun je dan zelf beslissen of motorrijden echt iets voor jou is.

Ben jij klaar voor je eerste motorrijles?

FOLLOW US ON INSTAGRAM