Motorrijlessen

Echt goede motorrijlessen

Wij verzorgen motorrijlessen vanuit Nieuw-Vennep. Of je nu voor het eerst op de motor zit of al eerdere lessen hebt gevolgd, bij ons ben je aan het juiste adres om goed te leren motorrijden. Wij bereiden je niet alleen voor op het examen, wij zorgen ervoor dat je een echt goede motorrijder wordt.

Motorrijlessen

Kies jouw weg

Jouw route om een echt goede motorrijder te worden, begint bij een eerste 1 op 1 les met een van onze ervaren instructeurs. Deze les duurt 1,5 uur en is bedoeld om je de basis van het motorrijden te leren. Vervolglessen plan je zelf eenvoudig in en je kiest zelf je instructeur. De lestijd wordt altijd volledig benut, omdat ons oefenterrein vlakbij ligt.

Je krijgt les op nieuwe motoren. En je krijgt persoonlijke begeleiding. Kies je voor een compleet motorrijlespakket, dan krijg je een gratis online I-theorie cursus t.w.v. € 69,00! Tenslotte is het goed om te weten dat je bij ons alleen voor de gevolgde lessen betaalt. Dus heb je minder lessen nodig, dan er in het pakket zitten? Dan krijg je de niet gebruikte lessen terugbetaald. Zie onze algemene voorwaarden

Verkorte rijopleiding

Tegen dezelfde prijs als reguliere lessen

Met een verkorte motorrijopleiding slaag je sneller voor jouw motorrijbewijs. Na de intakeles plannen we direct het eerste examen in. Vervolgens stomen we je in ongeveer een week klaar om dit examen ook te halen. We plannen het tweede examen in en je mag daarna, met het motorrijbewijs op zak, zelf de weg op.

Een verkorte motorrijopleiding is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de uitgebreide intakeles zien we snel genoeg of je hiervoor geschikt bent. Ook zitten er wat voorwaarden aan vast. Maar daar zal jouw motorrijinstructeur je alles over vertellen.

* Tijdelijk niet mogelijk door de huidige omstandigheden. Informeer naar de mogelijkheden. 

Verkorte rijopleiding
Proefles motor

Opfriscursus

Try the bike

Na een korte introductie volgt eerst de nodige theoretische uitleg over het motorrijden. Hierna ga je met de medecursisten en onder leiding van een ervaren instructeur naar ons oefenterrein. Hier leer je goed remmen (noodstop), uitwijken en kort bochtenwerk.

Na de lunch volgt de verkeersdeelname waarin je leert om groepsgewijs te rijden. We geven extra aandacht voor positie op de weg, bochtentechniek en gevaarherkenning. Na afloop evalueren we de opfriscursus.

De cursus geven we aan minimaal 2 en maximaal 4 personen. Vraag ons naar de data.

Ben jij klaar voor je eerste motorrijles?