Motorrijlessen

Echt goede motorrijlessen

Wij verzorgen motorrijlessen vanuit Nieuw-Vennep. Of je nu voor het eerst op de motor zit of al eerdere lessen hebt gevolgd, bij ons ben je aan het juiste adres om goed te leren motorrijden. Wij bereiden je niet alleen voor op het examen, wij zorgen ervoor dat je een echt goede motorrijder wordt.

Proefles motor

Proefles

Try the bike

De proefles is een intensieve les van anderhalf uur. Tijdens deze intakeles kom je erachter of motorrijschool RMTC de juiste voor je is. Deze proefles kost 50,-.

Tijdens de proefles legt jouw instructeur je veel uit over de motor en het gebruik ervan. En je rijdt je eerste rondje op het oefenterrein.

Na de proefles volgt een korte evaluatie. Desgewenst kun je je direct inschrijven. Of je besluit om toch maar niet bij ons te lessen.

Verkorte rijopleiding

Tegen dezelfde prijs als reguliere lessen

Met een verkorte motorrijopleiding slaagt u sneller voor uw motorrijbewijs. Na de intakeles plannen we direct uw eerste examen in. Vervolgens stomen we u in ongeveer een week klaar om dit examen ook te halen. Vervolgens plannen we het tweede examen in en mag u daarna, met uw motorrijbewijs op zak, zelf de weg op.

Een verkorte motorrijopleiding is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de uitgebreide intakeles zien we snel genoeg of u hiervoor geschikt bent. Ook zitten er wat voorwaarden aan vast. Maar daar zal uw motorrijinstructeur u alles over vertellen.

Verkorte rijopleiding

Ben jij klaar voor je eerste motorrijles?

FOLLOW US ON INSTAGRAM