instructeurs

Motorrijinstructeurs

Wij werken met 5 motorrijinstructeurs. Graag stellen we ze aan u voor. Als u voorkeur voor een instructeur heeft, kunt u dit aangeven in het intakegesprek.


Mart Kuiper

Mart Kuiper

Mart is sinds 1997 auto en motorinstructeur en oprichter/eigenaar van RMTC. Na eerst free-lance voor verschillende rijscholen te hebben gewerkt besloot hij zich te specialiseren in de motorinstructie met als resultaat de oprichting van RMTC. Na de uitbreiding in 2013 houdt Mart zich naast de rijlessen voornamelijk bezig met de administratie, planning en onderhoud van de motoren. Hij is het aanspreekpunt voor de leerlingen en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen.


Rob Laan

Rob Laan

Rob is auto- en motorinstructeur. Hij is een fervent motorrijder die al de nodige motorvakanties achter de rug heeft. Vanaf de motor heeft hij Zuid-Amerika, Afrika en Azië voorbij zien komen en het nodige op de motor meegemaakt. Rob geeft de hele week rijles bij RMTC en is op wisselende dagen aanwezig.


Rob Metselaar

Rob Metselaar

Rob heeft erg veel ervaring in de motorinstructie en is daarnaast ook gediplomeerd KNMV instructeur. Naast reguliere rijlessen verzorgt Rob ook voortgezette rijopleidingen op zowel de openbare weg als een afgesloten circuit. Naast de rijinstructie heeft Rob ook een technisch onderhoudsbedrijf (Extress), waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw motorfiets. Rob verzorgt dan ook het onderhoud van onze lesmotoren. Rob is er op de Zaterdag en in de avonduren.


Kees van Noord

Kees van Noord

Kees van Noord al ruim 15 jaar KNMV gediplomeerd motorinstructeur met veel ervaring. Naast zijn eigen rijschool voor auto- en bromfietsles geeft Kees 1-2 dagen in de week motorrijles bij RMTC. Met zijn leuke Amsterdamse humor zorgt hij ervoor dat zijn motorrijlessen nooit saai zijn.


vacature

Vacature

Wij zijn op zoek naar een part-time instructeur (m/v) Categorie A om op freelancebasis motorrijlessen te verzorgen.
Lees meer


Meld u nu aan voor uw eerste motorrijles

Uw eerste motorrijles bij RMTC is altijd een vrijblijvende proefles / intakeles. Tijdens deze eerste les maakt u kennis met uw instructeur en bepaalt u samen het beste lesprogramma. Op dat moment kunt u alsnog besluiten niet verder te gaan. U zit nog nergens aan vast.

Onder alle aanmeldingen voor het complete motorrijlespakket verloten wij 5 unieke plaatsen voor de voortgezette rijopleiding op het Midlandcircuit in Lelystad. Een extra reden dus om te lessen bij RMTC.


 

Foto's van motorrijles

Motorrijles

Oefeningen voor AVB


Motorrijles

De weg op


Motorrijles

Op het oefenterrein


Proefles

U begint altijd met een vrijblijvende proefles. Deze duurt 1 uur en kost slechts €25,00.

Meld je aan voor een proefles en kom erachter hoe leuk motorrijden is.

meer informatie

Contact

RMTC

  • Regionaal Motor Training Centrum
  • Pesetaweg 101, Nieuw Vennep
  • 06 - 39 39 88 13 (Mart)
naar contactpagina

Lestijden

Wij geven motorrijles op deze tijden

  • Ma t/m vr 09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 08:30 - 17:00 uur

Van 1 april tot 1 oktober geven we ook 's avonds motorrijles

  • Ma t/m wo 18:00 - 21:00 uur

Leerlingen

Leerlingen loggen hier in op ons reserveringssysteem.

Je volgende les inplannen

Vacature

Part-time instructeur categorie A

We zijn op zoek naar een part-time instructeur (m/v) Categorie A om op freelance basis motorrijlessen te verzorgen.

meer informatie

van facebook