instructeurs

Motorrijinstructeurs

Wij werken met 6 motorrijinstructeurs. Graag stellen we ze aan u voor. Als u voorkeur voor een instructeur heeft, kunt u dit aangeven in het intakegesprek.


Mart Kuiper

Mart Kuiper

Mart is sinds 1997 auto en motorinstructeur en oprichter/eigenaar van RMTC. Na eerst free-lance voor verschillende rijscholen te hebben gewerkt besloot hij zich te specialiseren in de motorinstructie met als resultaat de oprichting van RMTC. Na de uitbreiding in 2013 houdt Mart zich naast de rijlessen voornamelijk bezig met de administratie, planning en onderhoud van de motoren. Hij is het aanspreekpunt voor de leerlingen en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen.


Rob Laan

Rob Laan

Rob is auto- en motorinstructeur. Hij is een fervent motorrijder die al de nodige motorvakanties achter de rug heeft. Vanaf de motor heeft hij Zuid-Amerika, Afrika en Aziƫ voorbij zien komen en het nodige op de motor meegemaakt. Rob geeft de hele week rijles bij RMTC en is op wisselende dagen aanwezig. Hij is KNMV Gediplomeerd KGI-er.


Kees van Noord

Jacco Hulsbos

Jacco heeft naast zijn drukke en gevarieerde baan waarbij hij dagelijks op de motor zit, toch nog tijd over om anderen zijn passie voor het motorrijden bij te brengen. Hij wil hiermee zijn eigen rijvaardigheid en verkeersinzicht graag op de leerlingen overbrengen. Altijd in een ontspannen sfeer, maar vooral duidelijk en altijd met opbouwende kritiek om de leerling weer verder te helpen en het motorrijbewijs te halen.


Kees van Noord

Kees van Noord

Kees van Noord al ruim 15 jaar KNMV gediplomeerd motorinstructeur met veel ervaring. Naast zijn eigen rijschool voor auto- en bromfietsles geeft Kees 1-2 dagen in de week motorrijles bij RMTC. Met zijn leuke Amsterdamse humor zorgt hij ervoor dat zijn motorrijlessen nooit saai zijn.


Detlef de Vries

Detlef de Vries

Detlef is motorrijder in hart en nieren. Hij gaat regelmatig mee op motorreizen naar de Eifel of de Dolomieten. Vaak als begeleiding van de deelnemers. Detlef coacht graag mensen. Hij vindt het leuk om zijn enorme kennis van motorrijden aan u over te dragen.


vacature

Vacature

Wij zijn op zoek naar een instructeur (m/v) Categorie A om op freelancebasis motorrijlessen te verzorgen.
Lees meer


Meld u nu aan voor uw eerste motorrijles

Uw eerste motorrijles is altijd een proefles. U zit nergens aan vast.


 

Foto's van motorrijles

Motorrijles

Oefeningen voor AVB


Motorrijles

De weg op


Motorrijles

Op het oefenterrein


Volg ons

Lestijden

Wij geven motorrijles op deze tijden

  • Ma t/m vr 09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 08:30 - 17:00 uur

Avondlessen (april t/m oktober)

  • Ma t/m do 18:00 - 21:00 uur

Intakeles

U begint altijd met een vrijblijvende intakeles. Deze duurt 1,5 uur en kost 50,-. Kiest u vervolgens voor het voordelige lespakket, dan krijgt u 25,- terug.

meer informatie

Contact

  • Regionaal Motor Training Centrum
  • Pesetaweg 101, Nieuw Vennep
  • 06 - 39 39 88 13 (Mart)
naar contactpagina
Keurmerk KNMV Motorrijschool

Leerlingen

Leerlingen loggen hier in op ons reserveringssysteem.

Je volgende les inplannen

Vacature

Part-time instructeur categorie A

We zijn op zoek naar een part-time instructeur (m/v) Categorie A om op freelance basis motorrijlessen te verzorgen.

meer informatie

van facebook